Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Polis hittade två kilo cannabis i en lägenhet – tre män döms för knarkbrott

Två män döms till fängelse och en till samhällstjänst. Det efter att polisen nystat upp en mindre knarkhärva i länet.

De tre männen bor på en ort i länet. De hade åkt och skaffat sig nära två kilo cannabis. Främsta tanken var att sälja det vidare.

När de tre männen kommit hem med knarket, så valde de att pröva på varorna. De rökte helt enkelt på. Efter det gick de ut för att göra ett ärende varpå en polis fick upp ögonen för dem eftersom de verkade vara just narkotikapåverkade. Det ena ledde till en husrannsakan och de nära två kilona cannabis beslagtogs av polisen och de tre männen åtalades för narkotikabrott.

Två av männen, som enligt domstolen var de mer drivande i köpet och tänkta försäljningen av cannabisen. De båda dömdes till tio månaders fängelse för narkotikabrott.

Den tredje var inblandad, men hade inte varit lika drivande. Han har dessutom sedan tidigare dömts för narkotikabrott. Men han har enligt domstolen blivit drogfri och fått jobb sedan han greps, vilket gör att domstolen väljer att döma honom till 120 timmars samhällstjänst istället för fängelse.

Läs mer nyheter från länet

Växthuset kollapsade: ”Vi skottar och försöker ta rätt på det som går att rädda”

Från is till puder – för ett år sedan var det barmark på Norderön

Mycket snö men än så länge ingen rekordvinter

...

Den här nyheten skickades ut som geopush till de som är intresserade av nyheter i sin närhet.

Vill du ha lokala nyhetspushar till din mobiltelefon?

Ladda ner ÖP:s eller LTZ:s app här, till Iphone eller till Android:

ÖP:s iPhone-app

ÖP:s Android-app

LTZ:s iPhone-app

LTZ:s Android-app