Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Polisen söker vittnen

Motorsågar, röjsågar och elverktyg har försvunnit från flera förråd och garage.
Nu söker polisen efter vittnen som kan ha sett något.

Polisen i Jämtlands län har de senaste dagarna fått in ett flertal anmälningar om inbrott i uthus och bodar i trakterna av Häggenås i Östersunds kommun. Inbrotten liknar varandra, men ska ha skett vid fyra olika perioder ifjol.

Gemensamt för inbrotten är att det stulits motorsågar, röjsågar, elverktyg och liknande från olåsta förråd, ladugårdar och garage. Brotten har troligtvis skett nattetid.

Polisen uppmanar nu allmänheten att vara särskilt vaksam och observant på fordon som åker runt nattetid. De önskar att man ser över det gods som förvaras i uthusen och garage – och att man om möjligt försöker säkra grejorna på ett säkert ställe.

Polisen är intresserad av alla iakttagelser som kan sättas i samband med inbrotten. Det kan röra sig om personer eller fordon som normalt inte brukar befinna sig i området. Polisen säger att alla tips är värdefulla och att man hellre ringer en gång för mycket. Polisens telefonnummer är 114 14.