Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Polisen stoppade badande man på Frösöbron

Polisen larmades om ett drunkningstillbud vid Frösöbron. Det visade sig vara en person som skulle hoppa från bron för att ta sig ett dopp i Storsjön.

En person i en förbipasserande bil reagerade till när en man stod på Frösöbron och förberedde sig för att hoppa ned i vattnet på onsdagskvällen.

– Den som körde förbi och såg det trodde att mannen planerade att ta livet av sig så han larmade, säger August Knutsson, vakthavande befäl på polisen i Jämtland.

När polisen anlände till platsen stoppade de mannen från att hoppa. Mannen berättade att han bara hade tänkt bada och hade flera personer med sig som stod nedanför bron och tittade på.

– Vi talade om för honom att det är olämpligt att hoppa därifrån. Det är ganska grunt, det är mycket skit i vattnet och man riskerar dessutom att bli påkörd av bilar på bron, säger August Knutsson.