Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Polisen vill ha tips efter inbrott i Strömsund

Åtminstone två villor i Strömsund har haft inbrott de senaste dagarna. Polisen efterlyser nu tips från allmänheten.

Annons

Klockan 13:20 på fredagen larmades polisen till en adress i Strömsund. Där ska någon eller några ha sökt igenom en villa någon gång under det senaste dygnet. En teknisk undersökning har genomförts men det är oklart vad som tillgripits.

Några timmar senare var det dags igen. Larmet inkom klockan 20:48. Då hade husets ägare kommit hem efter ett par dagars bortavaro och upptäckt att någon varit inne i huset.

En brottsplatsundersökning har gjorts under kvällen, men det är än så länge inte helt säkerställt vad som stulits vid inbrottet.

– Vi vet inte exakt ännu, men det verkar vara smycken och liknande. De har ratat en massa andra saker, säger Bengt Stadin, vakthavande befäl vid Jämtlandspolisen.

Inbrottet ska ha skett någon gång mellan onsdag och fredag denna vecka och polisen efterlyser nu allmänhetens observationer från Västra Egnahemsvägen.

Har du sett något? Kontakta polisen på nummer 114 14.