Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Politiker och entreprenörer träffas i debatt

Valdebatt, kvinnliga nätverk och hur hållbarhet och är några teman när Åre Kapitalmarknadsdagar arrangeras för femte gången.

Arrangören vill kalla Åre Kapitalmarknadsdagar för Nordens motsvarighet till World Economic Forum i Davos men med fokus på affärer, investeringar och nya kontakter. Som vanligt hålls arrangemanget på Copperhill Mountain Lodge.

Redan i eftermiddag smygstartar Åre Kapitalmarknadsdagar med Deloitte Kvinnliga Nätverk som en hållpunkt. På torsdag är det dags för Handelskammaren att ha informationsforum där innovativa lösningar för hållbar utveckling står i fokus. Samma eftermiddag ställer sig Mats Årjes och Christer Sundin, VD Diös Fastigheter, på scenen. Därefter tar Pär Nuder, Styrelseordförande Tredje AP-fonden, ordet för att berätta om världen efter finanskrisen. En paneldebatt om Hållbart företagande och ansvarsfulla investeringar står också på agendan.

På fredag handlar det bland annat om Framtidens utomhusupplevelser då Kairos Future ska trendspana under rubriken " Är ute inne?".

I en valdebatt ska flera politiker, däribland Anna Kindberg Batra, gruppledare för Moderaterna och Per Åsling (C), möta en näringslivspanel där entreprenören Ida Backlund, vd för Rapunzel of Sweden, är en av deltagarna.

På lördag avslutas dessa årliga kapitalmarknadsdagar. Men då tar ett annat arrangemang över: nämligen Årefjällsloppet vars deltagare går i mål på Åre torg.