Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Prinsparet om livet och kärleken

För en vecka sedan förlovade sig prins Carl Philip och Sofia Hellqvist. I en exklusiv intervju till Dalarnas tidningar, DT, berättar de om sina framtidsplaner.
– Nu vill vi leva, göra saker tillsammans, njuta av att vara vi, säger prins Carl Philip.

I och med förlovningen har Sofia Hellqvist, som tidigare deltagit i dokusåpan "Big Brother", blivit en än mer offentlig person. Hon har en del gemensamt med prins Daniel Westling. Båda är uppvuxna i mindre samhällen – hon i Älvdalen i Dalarna, och han i småländska Ockelbo. Ingen av dem visste vad det innebar att vara en del av ett kungahus innan de träffade sin prins, respektive prinsessa.

– Daniel har många bra råd, vi pratar ganska mycket, säger Sofia Hellqvist i intervjun med DT.

Ännu är det inte klart hur hon ska representera kungahuset, men kändisskapet och skvallret har inte låtit vänta på sig för det.

– Det jag haft med mig från början är att jag har en stark identitet och självbild. Det är ju både bu och bä i rapporteringen, men jag vet vem jag är och vilka värderingar jag har. Så har det varit ända sedan jag var liten. Det är viktigt att alltid känna igen sig själv, oavsett vad folk säger, säger Sofia Hellqvist till DT.

Nu väntar bröllop för paret. I framtiden ska de, med Sofia Hellqvists egna ord, naturligtvis ha barn.

Läs intervjun och se tv med paret här.