Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

PRO Körfältet

Annons

firade sommarlov soliga lördagen 9 maj.  Lika soligt och sommarlikt var Dragonens samlingssal med björkrismusöron och tulpan (redan från egen rabatt) i vas och vattenglas med blomknoppsfärdigt blåbärsris prydde borden även servetter och rostfria bestick. Underhållarna för dagen Stina Karlsson från Vigge och Sven-Olof Andersson från Rätan spelade durspelsduett och sedan S-O med större dragspel sjöng Stina: Jämtlandslåtar på äkta jamska och unisont sjöng vi När det våras ibland bergen. 

Ordförande Eric Fors hälsade drygt 90 medlemmar välkomna på Europadagen och ett särskilt välkommen och applåd till underhållarna. Siv Engdahl välkomnades som ny medlem in i föreningen med en applåd. Ordföranden berättade att PRO Östersund anordnar miljödag på  Jamtli med Andreas Gyllenhammar, som förklarar för oss orsak och verkan. ”Från jord till bord” undervisar oss tre damer.  Evabritt rapporterade från KPR och äldreboendebyggandet, som legat lågt, men nu kommer att starta eftersom 40-talisterna har krav på valmöjligheter för livskvalité, när de går i pension. Reseledaren Astrid informerade om resan till Wången, Åse Kalkbruk och Gamla Lanthandeln i Krokom onsdagen 10 juni och att det finns platser kvar.   

Scenen blev underhållarnas och man fick lyssna till fina låtar som ”Änglar – finns dom?” ”Ann Karoline”, ”Ödemarks Ro”. Man fick också sjunga med.  Sven-Olof drog också riktigt bra historier. Efter späckat, medryckande program avtackades Stina och Sven-Olof med en rungande applåd.  Dags att inta förplägnaden.  Lotterigänget med vinstnummerutroparen Ivan och springpojkarna Östen och Gillis, som dagen till ära delade ut dubbla vinster.  Ordförande avslutade mötet med att tacka dagens arbetsgrupp för väl utfört arbete, lotteriansvariga och alla närvarande vid borden med minnesorden för sommaren: ”Den enda människa Du kan ändra på – är  Dig själv”.

Mer läsning

Annons