Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

PRO Oden

har haft trivselträff på Folkets Hus. Den nye ordföranden Sölve Staaf kunde hälsa cirka 120 medlemmar välkomna. Han presenterade dagens program samt den delvis nya styrelsen. Han berättade att det fanns en anslagstavla i lokalen med en hel del information från föreningsarkivet om olika aktiviteter man kan delta i, till exempel stadsvandring. På borden fanns formulär, där man kunde fylla i önskemål om underhållning med mera vid möten. En av de tre vise männen i det framgångsrika Veteranvetarlaget har slutat och Sölve undrade om det fanns någon bland medlemmarna som ville ersätta honom.

Gerd Wiik, som är PRO-kontakt, presenterade och välkomnade månadens nya medlemmar. Sally Dahlin presenterade i sin tur årets reseprogram, däribland en resa till Savalen i Norge, och hon har redan fått många anmälningar.

Dagens underhållare var Evert Markusson som med sin gitarr, senare även munspel, underhöll med visor och dikter av allehanda slag, till exempel av Nicke Sjödin och Barbro Hörberg. Han var dessutom en fantastisk historieberättare bland annat med episoder från sina besök på äldreboenden landet runt. Gissningstävlan à la ”Så ska det låta” med fruktpriser blev det också, spontan allsång och många glada och hjärtliga skratt .

Efter kaffepausen var det dags för månadens PRO-fil, som var Karin Wehlin. Hon fick blommor och varma applåder för sina förnämliga insatser i föreningen under många år.

Sista punkt var lotteridragning med bingolotter som vinster. Ordföranden avslutade mötet, tackade alla deltagare och hälsade välkommen åter till nästa möte i april.