Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

PRO Östersund

Annons

har haft våravslutning, 50 medlemmar hade mött upp. Paul Nässén, ordförande för dagen, hälsade välkommen. Han vände sig särskilt till Arnes Trio, som redan spelat några melodier, under tiden som medlemmarna satt sig till bords.

Ordförande presenterade dagordningen och överlämnade ordet till Elly Olsson, som rapporterade två nya medlemmar. De hälsades välkomna med en applåd, trots att de inte var närvarande.

Elly berättade också om en resa till Höga Kusten som föreningen ordnar 18–19 augusti, hon ville ha fler deltagare. Gudrun Låsgårdh informerade om Veteranvetartävlingen i ordenshuset i Brunflo.

Under punkten ”eventuellt från medlemmarna”, kom frågor om den nya föreningen som bildats i Östersund. Det kom också tips från medlemmarna om program till kommande möten.

Under middagen spelade Arnes Trio, som består av Arne Nilsson fiol, Doris Nilsson dragspel och Henry Söderström gitarr. Lite allsång blev det också. Maj Sundqvist passade på att tacka för maten och hon berömde May Andersson och de övriga i programkommittén för arbetet de lagt ner inför mötet. Orkestern fick också ett stort beröm för fin musikalisk underhållning.

Efter lottdragning avslutade ordförande för dagen Paul Nässén, med att tacka musiken, progrmakommittén och sist men inte minst alla medlemmar som kommit och önskade samtliga en skön sommar.

Mer läsning

Annons