Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Prolympia får ny rektor

Mika Reunanen blir ny rektor på friskolan Prolympia i höst. Nu senast kommer han från en tjänst vid Wångens vuxenutbildningar.

Den idrottsinriktade friskolan Prolympia får ny rektor från och med den första oktober. Tjänsten går till Mika Reunanen, som närmast kommer från en tjänst som chef för Wångens yrkes- och vuxenutbildningar. Han har också en bakgrund som alpin skidåkare och militär.

– Jag ser stora möjligheter för Prolympia i Östersund. Skolan ligger geografiskt rätt med tanke på inriktningen mot hälsa och idrott. Att dessutom få möjligheten att vara delaktig i den fortsatta uppbyggnaden av skolan känns mycket inspirerande, säger Mika Reunanen.

Prolympia startade sin verksamhet i Östersund 2004, med årskurs sex till nio. Därefter har de utökat och har nu verksamhet från förskola och uppåt.