Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Proteststorm mot Krokoms kommun

Under helgen har Krokoms kommuns Facebooksida överösts med upprörda kommentarer. Anledningen är att Marie Stensby får behålla jobbet som musiklärare i Kulturskolan.

– Det är säkert över 100 kommentarer säger Åsa Sjödin, kommunikationschef på Krokoms kommun.

Det var för drygt en vecka sedan som det blev klart att Marie Stensby får behålla jobbet. Sedan dess har kommunen överösts med kritik för sitt beslut.

Fem av kommentarerna har raderats.

– Tre kommentarer gick över gränsen när det gäller Marie Stensbys integritet, säger Åsa Sjödin.

En person har kommenterat att: "Sättet varpå vilket ni hittills totalt nonchalerat all kritik är häpnadsväckande. Ni skulle kunna lära självaste Carl Bildt ett knep eller två."

Men Åsa Sjödin säger att kommunen ska diskutera och svara på alla de frågor, funderingar och förslag som inkommit. På kommunens Facebooksida skriver hon:

"Tack för alla synpunkter och kommentarer som har kommit in i helgen. Jag kommer att lämna dem till berörd ledning. De kommer även att registreras på sedvanligt sätt i kommunens diarium. Så snart vi kan kommer vi att svara på de frågor som har ställts i kommentarerna. Dessa svar kommer att finnas tillgängliga både här på facebook och på hemsidan."