Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Publiksuccé på Västgård Game Fair: "Engagemanget har varit enormt"

Över 17 000 personer besökte lantlivs- och vildmarksmässan Västgård Game Fair i Kall. Det kan jämföras med 2016, då cirka 10 000 personer besökte mässan.

– Vi är glada, stolta och tacksamma över all positiv feedback vi redan hunnit få av både utställare och besökare. Engagemanget har varit enormt. Något som märkts väl både på plats under mässdagarna och i sociala medier, säger Egon Wikström, VD, Västgård Game Fair, i ett pressmeddelande.

Bland annat kröntes vinnaren av Jämtländska mästerskapen i riddarspel, hästar och hundar av flera raser och egenskaper visades upp, skytte- och timmershower avnjöts från den stora lägdan ner mot Kallsjön.

Noterbart var också att en av gästerna på mässan lyckades fånga en kanadaröding på hela 6,3 kg, när besökarna fick prova på trollingfiske vid bryggan.

Datum för nästa år är redan satta, 27-29 juli 2018 går det av stapeln.

– Nu ska vi samla ihop oss, riva mässområdet, städa och utvärdera. Sen börjar resan mot Västgård Game Fair 2018 då vi ska vara ännu lite bättre, säger Egon.

Läs också:

Nya grepp lockar på Jämtland Game Fair på Frösön

Tre gånger game fair – Frösön, Kall och Bruksvallarna

–––

Den här nyheten skickades ut som geopush till de som är intresserade av nyheter i sin närhet.

Vill du ha lokala nyhetspushar till din mobiltelefon?

Ladda ner ÖP:s eller LTZ:s app här, till Iphone eller till Android:

ÖP:s iPhone-app

ÖP:s Android-app

LTZ:s iPhone-app

LTZ:s Android-app