Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Putin "bekräftar" hemlig kärlek

President Vladimir Putin, i Ryssland sedd som landets mest åtråvärda ungkarl, anses under den årliga presskonferensen i Moskva ha bekräftat att han inte är singel. Putin är annars mycket förtegen om sitt privatliv.(TT)

Vladimir Putin, en av världens mäktigaste män och i Ryssland sedd som landets mest åtråvärda ungkarl, anses under den årliga presskonferensen i Moskva ha bekräftat att han inte är singel. Presskonferensen fokuserade på politik och ekonomi, men slank in på presidentens privatliv då en journalist frågade om Putin "älskar" någon. Den annars så förtegne presidenten svarade att det gör han, och på motfrågan om han är älskad tillbaka, att personen i fråga "älskar mig". "Allt är i ordning, oroa dig inte", avslutade Putin utan några ytterligare detaljer.

Den 62-årige Putin skilde sig officiellt i fjol efter 30 års äktenskap från sin dåvarande hustru Ludmila, med vilken han har två döttrar. Uppgifter om att Putin haft en relation med en före detta olympisk gymnast har tillbakavisats bestämt av honom.