Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Rädda Z-hallen från rivning!

Annons

Ta reda på takstolar, väggar, väggstolpar, lysen, rinken med mera som tillhör ishockeysportens del och bygg upp den igen på Frösön (Lövsta) eller Lit, alternativt Hackås. Ragunda kommun har heller ingen ishall.

Fråga folk på dessa orter om de vill vara med och riva ned och bygga upp denna ishall som i så fall kan bli en samlingspunkt och ett lyft för bygden hos idrottande ungdomar.

Vakna Frösö IK, IFK Lit, Hackås HC samt Bispgårdens IF alternativt Ragunda IF! Anmäl ert intresse och låt inte Z-hallen bli något museum eller virkesförråd.

J/H:s Ishockeyförbund bör också hjälpa till. Ge råd till klubbar och kommuner!

Titta på Gävle kommun: där har man Läkerol Arena, Nynäs Ishall, Kasthallen, Strömsbro Arena, Valbo ishall, Skutskär ishall samt konstfruset i Hemsta.

Gävle är större, men Östersund söker ju OS lite då och då och vad kostar inte det?

På tal om ishallar; bandyn i länet får en konstfrusen isbana, men jag tycker de är värda en bandyhall mot snö, blåst och regnväder.

Vem vill ha tillbaka 1960-talet, med kyla, blåst och snödrev? Samt buljong och kalla fötter?

Läste om bandyn i elitserien där det inom en snar framtid kommer att krävas ishall för att få deltaga.

S-G "Chappe" Nordin