Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Raftsjöhöjdensystrar gör succé på nätet

Det går vilt till i Jämtland. Det visar de tre systrarna Pålsson i Raftsjöhöjden. Deras video drar fram som en lavin på nätet.

Systrarna Pålsson, Liw 23, Britt 19 och Ann 16, antog utmaningen från sin brittiske vän.

"Halsa en öl och gör något galet. Lägg sen ut det på nätet" löd utmaningen.

– Äldsta systern Liw kom ner i köket i lördags morse och hade bestämt vad vi skulle göra, berättar Britt som avslöjar att det ofta händer tokerier i gården på Raftsjöhöjden.

Trots tio minusgrader tog systrarna på sig bikini, tog fram gårdens oxar och började dels rida på ena oxen och dels åka skidor efter den andra. Allt filmat och numera utlagt på internet.

Att filmen blivit en dundersuccé var kanske inte oväntat. Hittills har den visats drygt 20 000 gånger på Youtube och delats drygt 6 000 gånger på Facebook.

– Vi har enbart fått positiva reaktioner, både från släkt och vänner, säger Britt som berättar att den brittiske utmanaren var överväldigad av Raftsjötösernas påhitt.

– Allt bygger på att vänner utmanar varandra. Nu har vi låtit utmaningen rulla vidare, avslutar Britt.