Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nu har Himlavalvets förskola i Hammarstrand invigts

/
  • Barn- och utbildningschefen Tomas Blom och ordförande i barn- och utbildningsutskottet Katarina Sahlin inviger här Hilmavalvets förskola i Hammarstrand.
  • Förskolechefen i Hammarstrand, Titti Pettersson, planterar ett äppelträd i samband med invigningen av den nya förskolan i Hammarstrand. I bakgrunden står Tomas Blom, Barn – och utbildningschef.

Nu har Himlavalvets förskola i Hammarstrand invigts i Hammarstrand.

Annons

Redan förra året blev Himlavalvets förskola klar för invigning. Men först nu är alla barnen och verksamheten på plats och förskolan kunde invigas.

Barn– och utbildningschefen Tomas Blom och ordförande i barn– och utbildningsutskottet Katarina Sahlin kom till invigningen med en skottkärra. I den fanns ett äppelträd som var utsmyckad med ballonger. Tomas Blom och Katarina Sahlin planterade sedan trädet tillsammans med barnen på förskolan.

Efteråt firades invigningen genom att det bjöds på grillade hamburgare till lunch.

Idag invigdes förskolan Himlavalvet i Hammarstrand. Invigningen skedde med plantering av ett ”ballongträd” () som Kommunstyrelsens utbildningsutskott och Barn- och Utbildningschefen kom med i en skottkärra. Sedan blev det grillade hamburgare till lunch.

Förskolan består av fyra avdelningar; Månen, Stjärnan, Solen och Kometen. De håller till i centrala Hammarstrand och i lokaler där tidigare Lärcentrum håll till i.

Men allt är inte riktigt klart ännu. Under våren kommer utemiljön smyckas med mer buskar, träd och växter.

Mer läsning

Annons