Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Rånades på buss i Östersund

En bussresenär larmade polis efter det att han blivit rånad ombord på en buss.

Två män greps under måndagskvällen misstänkta för rån mot en bussresenär. Det var efter ett larmsamtal från rånoffret som polisen kunde gripa två personer. Mannen som rånades har berättat att han blev påhoppad av tre män under färden med buss, männen ska ha slagit offret i huvudet och därefter tagit ett silverarmband som mannen bar. Polisen kunde snart gripa två av de tre männen som togs in för förhör som genomförts under natten. Efter förhör kunde en av männen släppas på fri for men den andre av de två männen sitter nu anhållen hos polisen. Den tredje gärningsmannen eftersöks fortfarande av polis, men man har goda hopp om att kunna återfinna honom, berättar vakthavande befäl hos polisen Oscar Berglund.

Mannen som rånades fick efter sitt larm skjuts till sjukhus där han kunde få vård för de skador han fått under misshandeln. Han ådrog sig inte några allvarliga skador under överfallet.