Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Rebecca och Fiona förtjänar bättre

Badhusparkens vita grus yr åt alla håll. Men bara i en 30 meters radie från scenen. Tanken går inte att undgå: om det här var fem-sex år sedan hade parken varit fullpackad. Det är nästan så att jag blir besviken på er, kära medjämtar. Låt Yran leva! Gå ut tillsammans i drivor och fira livet! Vi kan inte låta detta så viktiga kulturella riktmärke, denna kärleksfulla hemvändarfest, gå på knä.

För Rebecca & Fiona är ett exempel på ännu en klockren bokning i detta års gedigna artistutbud. De skapar ett dansgolv utan motstycke.

Och allt går så snabbt. Ena stunden plockar de upp mikrofonen och sjunger en av deras urstarka pophits (säg, "Candy Love"), 30 sekunder senare är de mitt uppi Swedish House Mafias "Leave the World Behind". Och så mixar de in något gammalt från Chicago ytterligare 30 sekunder senare.

De är två av Sveriges bästa DJ:s - och popartister - och kör vad som troligen är den bästa blandningen dansmusik Östersund kommer höra på ett par månader. Och Badhusparken ekar halvtom. Det är inte utan att man blir lite bekymrad.

• Badhusparken

• 21.15

Betyg: 4/5

Här hittar du alla recensioner från Storsjöyran 2014