Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Redan fullt i skidskolan

Jag förstår inte varför Frösö IF ens bemödar sig med att annonsera sin barnskidskola på hemsidan, då det är i princip omöjligt att få en plats om man inte redan har varit med eller är barn till någon av ledarna.

Förra året var det fullbokat direkt. Jag uppmanades att inför nästa säsong hålla utkik på hemsidan redan i oktober nu i år.

Har varit in på hemsidan dagligen och blir jättebesviken av följande information: "Förra veckan gick det ut mejl till fjolårets deltagare av barnskidskolan att det var dags att anmäla sig, tanken var att därefter lägga ut information om anmälan på hemsidan, MEN de 50 platser som vi har i 2014 års skidskola blev fullbokade på några dagar, därför måste jag meddela att alla platser är uppbokade".

Jag tycker inte att Frösö IF ger oss andra en ärlig chans att delta. Det är ju helt uppenbart att det inte går att få en plats på barnskidskolan och att alla andra barn som befinner sig utanför den utvalda skaran måste vända sig till en annan förening.

Mitt förslag är att ni skriver detta på er hemsida i stället för att inge falska förhoppningar!

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel