Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Regn och snö i länet

Snön ligger vit på marken i Östersund och de bilister som bytt till sommardäck bör vara extra uppmärksamma när de ger sig ut på vägarna.

Torsdagen kommer att bli en mulen historia med lokalt snöfall inledningsvis. Under dagen kommer senare kommer det dra upp ett område av regn eller snö söderifrån, rapporterar man från SMHI:s håll. Detta nederbördsområde kommer sedan dra upp över länet och nå de nordligare delarna av länet under natten mot fredag. Temperaturerna i länet kommer att under dagen röra sig kring 5 grader och ligga kring 0 grader under natten.

Det mulna och kyliga vädret kommer vi att få dras med även under fredagen även om snöfallet avtar och övergår till mulet väder med temperaturer kring 0 grader. Enligt SMHI:s nuvarande prognos kommer det hela dock att vända under lördagen. Solen kommer skymta fram och graderna stiga till som mest 7-8 grader. Söndagen kommer bjuda på tilltagande sol med en del molnighet och temperaturen stiger uppåt 9 grader.

För att se hur läget på vägarna ser ut kan man besöka Trafikverkets - Läget på vägarna

Här kan du även se bilder från länets trafik och vägkameror i Jämtlands län.