Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Rekordsnabb biljettförsäljning till ÖFK:s viktiga bortamatch i London

 
ÖFK i Europa League
Visa alla artiklar

Lugn, det är fortfarande inte helt kört om du vill ha en biljett till ÖFK:s bortamatch mot Arsenal i London den 22:a februari.
Men det var ett enormt tryck när de första biljetterna släpptes under måndagen.
"Aldrig tidigare har så många biljetter sålts på så kort tid", skriver klubben på osdsport.se.

På bara ett par timmar såldes närmare 3 000 biljetter till den kommande Europa League-matchen på Emirates Stadium torsdagen den 22:a februari.

– I butiken hann vi bara sälja ett par biljetter på de två första sektionerna innan de såldes slut på webben, säger Ola Laxvik, biljettansvarig i ÖFK, till osdsport.se.

Än är det inte helt kört att hitta en biljett, men det gäller att passa på. ÖFK har strax över 5000 biljetter totalt sett, men kommer att pausa försäljningen när 4000 biljetter är sålda.

– Precis alla kommer inte vara tillgänglig via webb och butik i början. Vi har många spelare och ledare i ÖFK som har vänner och familj i England, de får givetvis också chansen att köpa biljetter på ÖFK:s sektioner, säger Ola Laxvik till osdsport.se, och fortsätter:

– Vi samlar in alla önskemål även internt. Det är, precis som till hemmamatchen, en extrem efterfrågan på biljetter. När dessa biljetter är bokade öppnar vi försäljningen igen.

LÄS OCKSÅ

► (+) Graham Potter om storstjärnans framtid och nyförvärv: " Det är inte så lätt att ta det här beslutet"

► (+) Sam Mensiro om mötet med idolen och Champions League-vinnaren: "Han kanske är i London när vi möter Arsenal"

► (+) ÖFK har en träningsledig dag – Potter: "Det har varit en tuff tid för Sotte"

► (+) Efter påhoppet om skräpmaten – nu är Edwards utmanad till en månads godisförbud: "Vi ska se om det kan göra mig snabbare"

► (+) Ghoddos säljs inte förrän i sommar enligt Kindberg – 50 miljoner är för lite: "Ghoddos är allsvenskans bästa spelare och han ska värderas utifrån det"