Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Renen Rudolf gjorde succé

Renen Rudolf besökte Friends Arena i helgen. Där visade han upp sig inför 50 000 åskådare. Och gjorde succé.

Trav- och galoppskolan Wången resten ner för att delta i Sweden International Horse show på Friends Arena i Stockholm i helgen som gick. Med på resan åkte också renen Rudolf med sin ägare Ulrika Andreasson.

Ulrika överöser Rudolf med beröm. Detsamma gäller de 50 000 besökarna.

– Rudolf fick så mycket uppmärksamhet, men var hur cool som helst. Han gjorde sina åtta trix helt felfritt, säger en stolt Ulrika Andreasson.

Bland tricken kan nämnas spansk skritt, rycka tomtens luva ta snögubbens morotsnäsa och stegra sig.

– Ett trick går ut på att hoppa upp på ett uppdukat middagsbord. Han gjorde allt superduktigt, säger Ulrika som berättar att det tog två timmar att gå till boxen efter uppvisningarna. Alla ville ta på Rudolf, klappa honom och prata med honom.

– Bara det att Rudolf klarar att uppträda inför 50 000 besökare är otroligt, efter att varit född på fjället och uppvuxen i lilla kluk, berömmer Andreasson.

Rudolf är nu 2,5 år gammal och kom ner från fjället då han var sex månader gammal. sen dess har Ulrika haft hand om honom. Och gjort det bra.

Till helgen uppträder Rudolf i gen, då i samband med Wångens julmarknad.