Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ringmatcher

Bandy, allsvenskan damer
ÖBS-Härnösand 3–1 (1–0)
Mål: Camilla Rimér Högberg 2, Ida Sundell.
Jumbon Härnösand fick vända hem utan poäng i denna serieavslutning. ÖBS var snäppet bättre och tog sin fjärde seger på åtta matcher. Det innebär att laget slutar trea efter Söråker och Västerås SK.
Ett plus i hemmalaget går till tvåmålsskytten Camila Rimér Högberg.

Bandy, division 1 herrar
ÖBS-Ljusdal U 1–7 (0–4)
Mål ÖBS: Mattias Myhr (straff).
Tolfte förlusten av tolv möjliga. Nä, årets säsong har handlat om motvind hela vägen för ÖBS som är klar jumbo i serien. En del i förklaringen är nog att man haft så eländiga förutsättningar med den dåliga isen på nya arenan. Laget har helt enkelt inte kunnat träna som man velat.

Innebandy, division 2 herr
Timrå-Brunflo 0–10 (0–3, 0–3, 0–4)
Mål: Mirja Eriksson 2, Josefine Wahlström 2, Annika Ström, Isabell Rud, Malin Lindmark, Sandra Lindgren, Patricia Häreby, Cecilia Gälliner.
Segern gör att Brunflo spetsar till toppstriden och samtidigt sällar sig till den duo som tidigare sett ut som klara kandidater att vinna serien; Klockarberget och Ankarsvik. I dagsläget verkar det bli en strid mellan just dessa tre lag.
En nyckelmatch spelas 23 februari då Ankarsvik besöker Brunflo. Jämtlagets möte med Timrå blev en enkel historia, där Brunflo var klart bäst i alla tre perioder.

Innebandy, division 2 dam
Timrå-Brunflo 10–6 (3–1, 1–2, 6–3)
Mål Brunflo: Stefan Björkbacka 3, Mathias Hägglund 2, Rickard Frånberg.
Brunflo åkte på sin åttonde förlust på 16 matcher. Femteplacerade Timrå var det bättre laget totalt sett och Brunflo fick inte grepp om hemmalaget. Med fyra omgångar kvar ser Brunflo ut att kunna landa någonstans i det tabellskikt man befinner sig. Möjligen kan laget klättra en eller två placeringar om man gör en bra avslutning.

Ishockey, alltvåan
Nälden-Husum 2–4 (1–1, 1–2, 0–1)
Mål Nälden: Bob Sannemo 2. Skott: 42–24.
Hemmalaget gjorde spelmässigt en av säsongens bästa matcher. Det enda som fattades var målen.
– Vi hade jättebra fart och inställning och ett bra anfallsspel. Det var en riktigt bra match, säger tränaren Dennis Jonsson.
Nälden hade 2–3 och tog ut målvakten för att nå en kvittering. Då satte Husum 4–2 i öppen kasse.
Extra beröm i Nälden går till Bob Sannemo och hårdjobbande forwarden Andreas Schjelvan.

Ishockey, J20
ÖIK-Björklöven 1–3
0–0, 1–2, 0–1
Mål ÖIK: Anton Nykvist. Skott:26–42 (5–13, 8–16, 13–13).
Serieledande Björklöven var alltför bra för ÖIK och vann helt rättvist. Det roliga för ÖIK var att återigen få se tidigare långtidsskadade Anton Nykvist fortsätta sin comeback, denna gång även med ett mål.