Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Rocklegender spelar på ny hårdrocksfest

U.D.O, Civil War och 220 Volt. Det är de tre hårdrockband som spelar i Brunflo 30 maj när de uppträder under Beast of Rock.

30 maj blir det hårdrocksfest i Brunflo då evenemanget Beast of Rock arrangeras.

Huvudnamn är det tyska hårdrocksbandet U.D.O. med sångaren Udo Dirkschneider i spetsen. Dirkschneider spelade tidigare i Accept men efter att bandet splittrades 1987 gick han över till U.D.O. och fansen följde med. Med deras renodlade och klassiska rockmusik har de genom åren haft hits som Balls to the wall, Metal Heart och Burning.

Bandet Civil War, med ursprung från Falun och Borlänge, kommer också att uppträda under kvällen. Bandet, som bildades 2012, har forna medlemmar från Sabaton, Astral Door och Volturyon.

Såklart kommer även Jämtlands egna hårdrocksstoltheter i 220 Volt att spela. Med det nya albumet "Walking In Starlight" är bandet, som bildades 1979 på Frösön, på gång igen.

Beast of Rock 2015 arrangeras i Klanghallen i Brunflo av nystartade eventbolaget Rockkartellen som drivs av Peter Bergman och Ola Andersson. På sin hemsida skriver Rockkartellen att: "Ett samarbete har etablerats med en av Sveriges största Rockarrangörer! Samarbetet innebär att vi har öppnat upp för bokningar av utländska stora internationellt världskända rockband och artister".

Tanken är att Beast of Rock ska bli ett återkommande event framöver.

Läs mer om 220 volt:

Ännu mera volt från ärrade veteranerna

220 volt släpper nytt album