Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Roger Pålsson, Dorotea, 65 år

Älskade Roger, min man och vår pappa, finns inte längre hos oss och det känns så tomt.

Han har betytt så mycket för så många. Under åren då vi barn växte upp stöttade han oss helhjärtat. Han var engagerad både i vårt skolarbete men även i våra fritidsintressen.

Lillånäs var den plats som betydde allra mest för honom. Där kunde han koppla av från vardagen och ägna sig åt sin familj, skogsarbete och snickeri.

Det är Roger som huggit ner träden, sågat timmerstockarna till bräder och byggt den stuga som vi alla älskar att vara i. Han hade sett fram emot att få spendera mer tid i stugan när han gick i pension. Nu blev det tyvärr inte så.

Alltsedan ungdomen har musiken varit en del av hans liv. Det var alltid njutbart när han tog fram sitt dragspel. Julen kommer aldrig att bli sig lik utan hans julsånger och saknaden efter de valser han spelade sittande på stugans altan kommer att vara stor.

Rogers brinnande engagemang och hans breda kunskap visade sig både privat och i hans jobb. De senaste tjugo åren var han ordförande i Rajastrands FVO-förening och alltsedan dess har han ägnat stor del av sin fritid till att utveckla fisket i sjöarna runt byn. I hans yrke som byggnadsinspektör var han väldigt uppskattad. Många talar om hans kunskap inom området, hans hjälpsamhet och ärlighet.

Roger var en positiv person som alltid hade nära till skratt. För honom var ingenting för tungt eller för jobbigt. Under hela sin sjukdomstid klagade han inte en enda gång hur tufft det än var och han höll humöret uppe in i det sista.

Livet kommer aldrig att bli detsamma utan honom men alla ljusa och fina minnen kommer att finnas kvar hos oss för evigt.

Ulla-Britt, Malin och Bennie