Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Rör inte vårt bibliotek!

Annons

Nu får det vara nog med nedläggningar i vår glesbygd! Bergs kommun vill att det ska flytta in mera folk till vår kommun! Hur ska vi motivera dessa eventuella intressenter att vilja det om vi lägger ner den lilla service som fortfarande finns kvar?

Nu ska vår bank i Myrviken läggas ner! Småskolorna är och har alltid varit nedläggningshotade! Och nu vill Bergs kommun lägga ner vårt bibliotek i Myrviken! Jag har alltid hört att om barn läser mera böcker så får de träna sina läs- och förståkunskaper som främjar deras förmåga att kunna lära sig både matte och svenska med mera lättare. Hur ska detta nu gå till om Myrvikens bibliotek läggs ner?

Tror ni att vi kommer att åka till Svenstavik för att låna böcker? Nej, det varken hinner vi eller har tid med då vi kommer hem sent från våra jobb, vi långpendlare.

Jag måste berätta om den service som vi både vuxna och barn får av Monica på Myrvikens bibliotek när vi kommer och ska låna böcker. Monica hjälper oss och fixar alltid fram den bok man vill låna, ingenting är omöjligt när man ber henne att ordna fram en speciell bok, vi har dessutom väldigt bra böcker där tack vare henne. Den servicen kommer vi inte att få med en bokbuss om vi överhuvudtaget hinner passa den!

Jag hoppas att ni tänker om och inser vilken fördel det är för Myrvikens skolas barn och ungdomar att få behålla vårt bibliotek!

Mer läsning

Annons