Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ryktena surrar vidare kring Accam

Östersund FK:s tidigare mittfältare David Accam är redo för flytt från Sverige. Accam lämnar Helsingborg i vinter men det är ännu oklart var han hamnar.

Tidigare har det ryktats att Al Ain FC (Förenade arabemiraten) ska ha budat 22 miljoner för David Accam, men även att han ska ha varit aktuell för Mexikanska Tigres UANL och flera icke namngivna tyska klubbar ska ha varit i kontakt med Accams agent Phil Radley. Det senaste budet är att intresse även finns från Premier League. Enligt Sky Sports ska Leicester City, för närvarande på en 17:e plats i tabellen, ha visat intresse för 24-åringen.

Mittfältaren gick från ÖFK till Helsingborg 2012 då Helsingborg betalade rekordsumman 2 miljoner kronor för målgöraren. David Accam ligger efter säsongen tvåa i skytteligan med 17 mål på 20 matcher.