Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

S är ett arbetarparti!

Klart att vi Socialdemokrater är ett arbetarparti! Ett parti som arbetar för ett fritt och rättvist samhälle, där alla som kan, ska kunna arbeta och försörja sig.

Annons

Själva förutsättningen för arbete är ju någon form av företagande. Strömsunds kommun har cirka 1 200 företag där den allra största delen är små- och mikroföretag. Självklart vill vi jobba hand i hand med våra företag. Det är där i företagen, med en produktion av efterfrågade varor och tjänster som jobben skapas, och kommunen kan utvecklas.

Politiken har inget egenvärde. Politiken syftar alltid mot att skapa bättre förutsättningar för medborgaren. Vi vill ha en bra skola och barnomsorg. En ren miljö och ett levande kulturliv.

Vi vill ha ett jämställt samhälle med respekt för varandras olikheter. För att lyckas med detta behöver vi fler jobb och då måste arbetarpartiet naturligtvis också ha en näringslivspolitik.

Lars Andreasson, ordförande Socialdemokraterna i Strömsunds kommun

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel