Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

S har inget att vara stolt över

Som oppositionsparti, det enda i Strömsund, finns det inget man kan höja S till skyarna för. Vi förstår inte heller vad S har att vara stolta över.

Under de perioder ni varit i majoritet har flera goda idéer från oss röstats ner för att sedan lyftas upp som egna. Är det något att vara stolt över?

Havsnäsvägen är inte heller något ni ska slå er på bröstet för. Den ingår i en investeringsplan som Trafikverket tagit fram utan bistånd av S.

Att det kommer att behövas ersättare för pensionerad personal är riktigt och med den kompetens som finns i dag (enligt Susanne Hansson) kan det inte vara svårt att finna ny personal.

Men tro inte att alla pensionärer stannar kvar inom kommunen. Är man det minsta intresserad av kultur är det mera intressant att flytta till Östersund eller till och med ännu längre söderut.

Inga företag kan flytta hit, det finns ju inga lokaler och inga anställda kan finna boende. Men varför ska företag etablera sig i Strömsund, det är ju inte den mest företagsvänliga kommunen enligt näringslivets ranking.

Nej, inte har ni gjort något att vara stolta över.

Tony Olofsson (RD)

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel