Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

S-politiken är omodern

Ska Östersund hävda sig i konkurrensen om nyetableringar och ingjuta framtidstro bland allmänhet och företagare för exempelvis fler arbetstillfällen, krävs ett maktskifte i rådhus och landsting.

Socialdemokraternas betong- och blockpolitik är omodern, inskränkt och hämmar kommunens utveckling och kommande regionbildning.

Under mandatperioden har vi sett tydliga sprickor i gråbetongen som exponerades när Vänsterpartiet markerade sitt missnöje gentemot AnnSofie Anderssons (S) styre, och helt sonika klev av samarbetet och posten som kommunalråd.

(S)kandaler kring Lillänges nya centrum, självarvoderande landstingspolitiker, Ope skola, Peak, AnnSofie/Peab, Cryptosporidium är exempel på dåligt ledarskap som inte bör passera obemärkt efter valet. Flera och fördjupande exempel finns på hanswessen.blogspot.se

Oavsett i vilken del av länet vi bor, handlar kommun- och landstingsvalet 2014 om regionens framtid och utveckling. I september är det upp till er väljare att rösta för eller mot ett maktskifte i Östersund.

Hans Wessén (M) kandidat till Östersunds kommunfullmäktige och landstinget

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel