Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

S-styret måste få ett slut

För att säkerställa och utveckla dagens och framtidens länssjukvård måste vi få ett slut på Socialdemokraternas och Vänsterns misshushållning av landstingets skötsel 14 september.

S har med hjälp av V:s fyra mandat kunnat köra landstingets personal och ekonomi i botten – ett misstyre som måste få ett slut. Toppkandidaten Monalisa Norrman (V) förespår ett fortsatt styre med S efter valet, vilket vore förödande för länets sjukvård.

I AT-läkarnas senaste rankning får Östersunds sjukhus lågt betyg och rasar i placering ned till plats 56 av 68. Ett betyg som försvårar rekrytering av läkare till länet.

Monalisa angriper även Nya Närvårdens verksamhet vilket är absurt, eftersom Nya Närvården har tagit vårdansvar på orter där landstinget svikit patienterna. Jag hälsar Nya Närvården välkommen till Östersund för patienternas bästa.

Hans Wessén (M)

kandidat till landstinget

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel