Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Så bevakar vi SM-tävlingen i Östersund – se stjärnorna jaga rallymedaljer: "Bättre startfält än SM-veckan"

I helgen körs Östersunds Winter Rally, som är en deltävling i SM.
Vi kommer hårdbevaka tävlingarna hela helgen och livesänder på fredag kväll.
– Det kommer vara ännu bättre startfält än på SM-veckan i Söderhamn, säger Kurt Eliasson, vår expert.

Annons

Liverapport: Följ Östersund Winter Rally – vi guidar dig genom tävlingarna

Sverigeeliten tar sig till Östersund i helgen, för att göra upp i Östersund Winter Rally.

Vi storsatsar i samarbete med Svensk Bilsport och har rättigheterna att direktsända från tävlingarna på fredag, som en del i vår storsatsning på SM-deltävlingen.

– Östersundarna har i alla år alltid levererat bra tävlingar. Upplägget med tävlingar från travbanan på fredag blir väldigt publikvänligt, säger Kurt Eliasson, som kommer att kommentera tävlingen och vara på plats för vår räkning.

Du kommer kunna se sändningen om du är prenumerant eller har Plus. Det kostar en krona första månaden och därefter 99 kronor i månaden.

Har du inte Plus så skaffar du det här.

Live-tv: Här ser du tävlingarna i Östersund Winter Rally

På lördagen fortsätter tävlingarna och du kommer kunna följa dem på sajten via vår liverapportering, bilder och webb-tv.

– Det här blir den första riktigt stora tävlingen i Sverige i år. De bästa kommer att vara med och det är ännu bättre startfält på deltävlingen som gick på SM-veckan i Söderhamn.