Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Så kan du vara med och döpa de nya elbussarna

Nettbuss Stadsbussarna i Östersund ska trafikera den nya linjen mellan Torvalla och Brittsbo med elbussar från och med mitten av mars. Innan dess ska elbussarna döpas. Nettbuss Stadsbussarna Östersund ber nu invånarna i Östersund om hjälp med namnen.

Stadsbussarna vill ha in namnförslagen innan den 20 februari. Man efterfrågar roliga och underfundiga förslag, liksom personnamn som hyllar historiska eller nutida personligheter i Östersund, skriver Stadsbussarna på sin Facebooksida.

En jury bestående av representanter från Nettbuss, Östersunds kommun och Region Jämtland Härjedalen utser enväldigt tre vinnande förslag bland inkomna bidrag.

Namnförslagen skickas antingen via Nettbuss Stadsbussarna Östersunds Facebooksida eller via ett mail till elbuss@nettbuss.se, med namnförslaget i ämnesraden samt namn.

De vinnande namnen tillkännages i samband med invigningen av elbussarna den 16 mars.

Mer läsning:

Lista: Här är bilmärkena som flest sökte på i Jämtlands län

Här finns pengar till sportlovsaktiviteter för unga i Bergs kommun

ÖFK släpper ytterligare 111 biljetter till hemmamatchen mot Arsenal