Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Så överlever du julen

Julafton betyder alldeles för mycket mat och godis, Kalle Anka och släkt. Visst är moster Greta och farföräldrarna härliga men det kan bli för mycket av det goda också. Fly så fort du kan och häng med kompisarna på hemvändarfesterna eller lyssna på lite go musik. Vi guidar dig rätt.

Juldagen, 25 december

Var? Marité.

Vad? En klassisk hemvändarfest som arrangeras för åttonde året i rad. Förutom att du får träffa alla kompisar får du även dansa till Kleerups beats för han står nämligen i dj-båset. Även Tobias Öhd, Gabriella Bark, Martin Malmliden och Edvin Wikner spelar den bästa musiken.

När? Från 22.00. Biljetter säljs på WE-butiken och på Grafit.

---

Var? Cuprum

Vad? ”The real Santa Claes is coming to town” skriver de i sitt arrangemang. Clabbe, Claes af Geijerstam, vänder plattor och spelar 1980- och 1990-tals-disco hela kvällen.

När? Från 22.00. Inget förköp.

---

Var? Plaza

Vad? Hemvändarfest blir det också på Plaza som har både rockbar, lounge, cocktailbar och stans största dansgolv. (Redan på julafton tjuvstartar de hemvändarfesten med ”After tomte” vid 21.00.

När? Från 18.00. Gratis in- träde.

Annandag jul, 26 december

Var? Storsjöteatern

Vad? Rockbandet Djävulskap med Daniel Hedblom, Johan Arveli, Philip Westerberg, Hugo Nylander, Johan Persson spelar. Det gör också norrmännen i bandet Juicer.

När? Från 20.00. Gratis inträde.

Lördag 27 december

Var? Storsjöteatern

Vad? Det blir mer festiligheter på Storsjöteatern. På lördagen blir det pubkväll och grabbarna i Aspås BK spelar musik i foajén.

När? Från 20.00. Gratis inträde.

---

Var? Gamla Teatern.

Vad? Välgörenhetskonsert mor cancer. Magnus Carlsson från Weeping Willows, Ellen Sundberg, Magnus Schönberg, Andrea Lundquist, Patrik Zackrisson, Hanna Barcheus, Rags to riches och Dancehall uppträder.

Konfrencier är Roger Hansson från Ständut Blakk och Jessica Scott från Dancehall.

När? 15.00. Förköp på turistbyrån i Östersund och på Ica Kvantum i Odenskog. (Intäkterna går oavkortat till Barncancerfonden, Cancerfonden och Ung Cancer).

---

Var? Oscars.

Vad? Julfest och hemvändarkväll. Bandet Lumberjack and the suits spelar runt 23.00 och i dj-båset står Tobias Öhd. Tagga i gång och spana in deras instagramkonto @julfestenpaoscars2014.

När? Från 22.00. Förköp på Campus Östersund 26 december mellan klockan 12–16 och 27 december mellan klockan 11–14.

---

Var? Marité.

Vad? Årets sista fest på Marité. Dj’s under kvällen är Dj Denavi och även Tobbe Hising, Thomas Henriksson och Mårten Svanberg och Isak Borgefjäll. Det finns även chans att mingla med Paradise hotel-deltagarna Paow och Smail som också kommer bjuda på underhållning.

När? Från 22.00. Förköp på We-butiken.