Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Så planerar Kevin för pappa-livet

Snart lämnar Kevin Walker Sundsvall för Stockholm och GIF Sundsvall för Djurgården.
Samtidigt väntar ett nytt kapitel i livet då han ska bli pappa.
– Det känns helt magiskt, säger han.

Efter årets säsong stod det klart att GIF Sundsvalls lagkapten Kevin Walker lämnar klubben för spel i Djurgården nästa säsong. Till våren väntar dessutom ett nytt kapitel i hans och sambon Mys liv.

– Vi ska bli föräldrar i april. Det känns helt magiskt, säger Kevin.

– För mig känns det ganska mycket som vanligt än så länge men jag följer ju utvecklingen på My, fortsätter han.

Kevin Walker ser nu fram emot både att bli förälder och flytten till Stockholm.

– Vi har faktiskt investerat i ett litet hus en bit utanför Stockholm och får tillgång till det i början av februari. Det känns jättebra, säger han.

I och med flytten kommer Walker närmare sin familj som är bosatt i Örebro.

– Mys mamma bor i Stockholm och jag har min familj i Örebro. Sedan har My familj i Sundsvall också, så vi är lite utspridda. Det här kommer blir bra, säger han.

Det faktum att paret ska bli föräldrar var inte avgörande för beslutet att lämna Sundsvall för Stockholm, berättar Kevin.

– Man tar ju med allt i beräkningen, så det är svårt att säga hur avgörande något är. Sundsvall är också ett jättebra ställe att bilda familj på. För mig var det främst den fotbollsmässiga utmaningen som låg bakom beslutet att flytta, säger han.

Så långt har han hunnit med ett fystest och en fotbollsträning med sin nya klubb Djurgården innan laget gick på semester. I början av januari återsamlas de.

– Det känns spännande och ska bli väldigt kul med en ny utmaning, säger han.