Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Så ser lägenheterna på Storsjö Strand ut

Intresset för lägenheterna på Storsjö Strand har ökat sedan bygget satte igång. Nu har Storsjömäklarna sålt nästan alla sina 51 lägenheter.

Sedan några veckor tillbaka pågår det febrilt arbete nere på Storsjö Strand. Marken har grävts ur och grund gjuts för att göra plats för fyra punkthus med garageplats i källarplan.

Storsjömäklarna står som säljare till ett av de fyra husen. I nuläget har mäklaren endast fem lägenheter osålda av totalt 51.

– Vi hade förväntat oss att intresset skulle vara stort, men vi märker ju att det ökar ännu mer nu när folk ser att det börjar byggas här, säger Björn Löfgren, fastighetsmäklare på Storsjömäklarna.

Förra veckan ställdes även två visningsbodar upp nere på Storsjö Strand. Här ska intressenter kunna få en känsla för hur boendet blir, och kunna kolla på material i lägenheterna, som kakel, vitvaror och andra detaljer.

De lägenheter som Storsjömäklarna säljer, som är allt från ettor till femrummare, ska stå klara för inflyttning vid årskiftet 2017/2018.