Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Så ska Jon Henrik ladda inför melodifestivalen

Jon Henrik Fjällgren från Mittådalen deltar i Melodifestivalen 2015. I dag presenterades han som en av artisterna i deltävlingen på Östersund Arena den 21 februari. Låten heter "Jag är fri"

Jon Henrik Fjällgren slog igenom i talang i våras. Hans första uppträdande med låten "Daniels jojk" gick rakt in i juryns hjärtan och publikens hjärtan. Efter ytterligare en deltävling var det dags för final den 18 maj. Då plockade Jon Henrik fram jojken "Mitt hem är mitt hjärta" och vann hela tävlingen.

Till ÖPTV säger Jon Henrik Fjällgren om att ställa upp på hemmaplan:

– Det känns bra att få vara så nära hemmet.

Stormen som drog i gång efter Talang verkar blåsa än. Den unge mittådalingen här närmare 40 000 likes på sin Facebooksida. Ryktena om Melodifestivalen har surrat en tid och för en månad sedan kunde tidningen berätta att Jon Henrik Fjällgren skickat in ett bidrag till Melodifestivalen 2015. Och nu blir det alltså så.

På frågan om hur han kommer ladda inför tävlingen säger han till ÖPTV:

– Jag kör upp på det vackraste fjället jag trivs på, tänder upp en eld och tar in all kärlek från vyerna som finns där, säger han.

I sin deltävling möter han bland annat artisterna Andreas Weise med låten "Bring out the fire" och Isa med låten "Don´t stop".

Se Jon Henriks första uppträdande i Talang med "Daniels Jojk" här