Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Så sparar du in på …

…kostnaderna runt studentfirandet.

Annons

Satsa på second hand. Köp hellre kläder för en spottstyver och gör ändringar efter budget och behag, än att sopa iväg tusenlappar på ett plagg som du bara kommer använda ett fåtal gånger. Ett plagg som du dessutom kommer att vara ensam om på den stora dagen. Det är inget måste att bara ha vita kläder på studentdagen, köp plagg med lite färg som du kan använda vid fler tillfällen och samtidigt försäkrar du dig om att synas och sticka ut i myllret av vitklädda studenter.

Att ta hjälp av en kompis är alltid ett säkert kort, men man får heller inte glömma bort frisörutbildningarna som är lokaliserade här i Östersund. Mycket billigare än en frisersalong och antagligen utrustade med betydligt mer erfarenhet än den hjälpsamma kompisen.

Hör av dig till klubbar och föreningar. De mest exklusiva veteranbilarna ägs ofta av privatpersoner, som i sin tur ofta är engagerade i föreningar och klubbar. Veteranbilsägare säger sällan nej till att visa upp sina fordon, det kan sluta i en fördelaktig överrenskommelse för alla inblandade.