Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Så var natten

Det har varit en relativt lugn natt i Jämtland. En ungdomsfest med mindreåriga fick polisen att agera. Det har också gripits en person under natten. I det ärendet är polisen i nuläget mycket förtegen om.

Annons

Lokalt: Polisen fick rycka ut på ungdomsfest. "Läs mer" Kvinna som skrek i telefonen orsakade lar. "Läs mer" Någon roade sig med att välta en bil på Frösön. "Läs mer"

Inrikes : Lag som förbjuder svenska medborgares deltagande i strid med terrorgrupper ska snabbutredas.

Osäkra modem hos Bredbandsbolaget. Utomstående kan läsa dina mejl eller ta över ditt bankkonto.

Utrikes: Nasaraket exploderade i samband med uppskjutning under gårdagskvällen. Se TV. Hög konsumtion av mjölk kan förkorta livet för kvinnor visar en studie, som publicerats i British Medical Journal.

Sport: Det blev många mål och en hel del svenskpoäng under nattens NHL.

Vädret: Under natten till onsdag och under onsdag morgon finns det risk för isbeläggning på våta vägbanor. SMHI har gått ut med en klass 1-varning för Jämtlands län (utom fjällen) då de varma temperaturerna snabbt sjunker under natten. I övrigt ser det ut att bli en riktigt fin höstdag i Jämtland. Under dagen är chanserna stora för att få se solen. Vinden blir svag västlig och temperaturen ligger kring fyra grader. Eventuellt kan det bli lite nederbörd i fjällområdena.

Vad händer idag:

Tipsa oss: Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här eller skicka sms/mms till 72023 eller mejla på 72063@op.se.

Följ oss:

Facebook: OstersundsPosten

Twitter: @opse