Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Så var natten

Det har varit en relativt lugn natt i Jämtland. En ungdomsfest med mindreåriga fick polisen att agera. Det har också gripits en person under natten. I det ärendet är polisen i nuläget mycket förtegen om.

Lokalt: Polisen fick rycka ut på ungdomsfest. "Läs mer" Kvinna som skrek i telefonen orsakade lar. "Läs mer" Någon roade sig med att välta en bil på Frösön. "Läs mer"

Inrikes : Lag som förbjuder svenska medborgares deltagande i strid med terrorgrupper ska snabbutredas.

Osäkra modem hos Bredbandsbolaget. Utomstående kan läsa dina mejl eller ta över ditt bankkonto.

Utrikes: Nasaraket exploderade i samband med uppskjutning under gårdagskvällen. Se TV. Hög konsumtion av mjölk kan förkorta livet för kvinnor visar en studie, som publicerats i British Medical Journal.

Sport: Det blev många mål och en hel del svenskpoäng under nattens NHL.

Vädret: Under natten till onsdag och under onsdag morgon finns det risk för isbeläggning på våta vägbanor. SMHI har gått ut med en klass 1-varning för Jämtlands län (utom fjällen) då de varma temperaturerna snabbt sjunker under natten. I övrigt ser det ut att bli en riktigt fin höstdag i Jämtland. Under dagen är chanserna stora för att få se solen. Vinden blir svag västlig och temperaturen ligger kring fyra grader. Eventuellt kan det bli lite nederbörd i fjällområdena.

Vad händer idag:

Tipsa oss: Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här eller skicka sms/mms till 72023 eller mejla på 72063@op.se.

Följ oss:

Facebook: OstersundsPosten

Twitter: @opse