Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Saknar second hand-butik

Varför finns det ingen second hand-affär här i Östersund? Då menar jag inte Kupan, pingstkyrkan och Frälsningsarmen eller annat ställe dit vi skänker kläder och behållningen går till behövande.

Det står tomma lokaler inne i Östersund, det tycker jag ser trist ut. Lek med tanken att någon kreativ människa får hyra lokalen som står tom, startar en second hand-butik som tar in bättre begagnade kläder (tänk alla dina felköp som hänger).

Begagnade märkeskläder, skor, väskor, solglasögon som jag inte längre trivs med men som du kan köpa till lägre pris.

Gör en liten fikahörna där det går att fika och fundera över om man ska köpa jackan eller väskan eller kanske båda. Det blir en ny spännande butik! Jag vet för jag har besökt den typen av butik på flera ställen i Sverige.

Varför är det inte "fint nog" att handla så här? Tror tyvärr att många tycker att det antyder att man har dålig ekonomi.

När det gäller barnkläder är det så mycket känslor med; endast det finaste och bästa och tyvärr kanske dyraste visar hur mycket jag bryr mig om mitt barn.

Men det konstiga är att de flesta second hand-butiker finns på ställen där människor har god ekonomi, Östermalm och det trendiga Söder.

Handla second hand och få pengar över

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel