Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Säljer testkörning av racingbil till förmån för Musikhjälpen

Sugen på att testa en racingbil med 450 hästkrafter? Fredric "Freddie" Magnusson, Lit, ger dig chansen genom sin auktion till förmån för Musikhjälpen.

Annons

Insamlingarna till Musikhjälpen (se faktaruta) är många den här veckan. Racingföraren Fredric "Freddie" Magnusson står för ett av dem – ett drömerbjudande för alla motorintresserade!

"Freddie" kör en Camaro för Memphis Racing i klassen V8 Thundercar. En tävlingsbil med 450 hästkrafter. Den ger han nu andra chansen att testa.

"Vi vill genom detta visa att vi som utövar motorsport också vill göra vad vi kan för att bidra till att stoppa spridningen av HIV", skiver "Freddie" Magnusson i sitt erbjudande via en auktion på Tradera.

Han och hans team säljer där en testkörning av racingbilen vid ett event under våren/försommaren. "Freddie" Magnusson kommer också vara med och ge instruktioner.

Det ingår även att tillsammans med en vän få ett VIP-paket till en av säsongens STCC-tävlingar.

Auktionen lades ut i onsdags kväll och pågår till söndag strax före 20. Halvvägs har 40 bud pressat upp priset till drygt 3 000 kronor.