Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Samhall nominerar företag till utmärkelse

Fem företag i länet har nominerats till Samhälls utmärkelse Visa vägen. Priset delas ut den 23 november i Stockholm.

De fem företagen som nominerats till Samhalls CSR-utmärkelse Visa vägen-pris är: Camp Duved, Medstugans Vandrarhem, Enaforsholm Fjällgård, Ingmo`s Naturprodukter samt Favoptic.

Den öppna nomineringen är avslutad och juryn ska ta fram sex finalister bland de nominerade.

Med Visa vägen-priset vill Samhall uppmärksamma insatser som gjorts för att öppna arbetsmarknaden för personer med funktionsnedsättning. Priset delas ut i två kategorier, till ett företag eller en organisation samt till en individ. För båda kategorierna gäller att vinnaren ska ha öppnat arbetsplatser för personer med funktionsnedsättning, arbetat för attitydförändringar, motverkat fördomar eller på annat sätt raserat hindren för personer med funktionsnedsättning att ta sig in på arbetsmarknaden. 

2009 års vinnare var Max Hamburgerrestauranger samt Per Johansson, Glada Hudikteatern. Årets pris delas ut vid ett seminarium den 23 november på Clarion Hotel Sign i Stockholm.

– Vi är glada att vi fått in så många kvalificerade nomineringar i år. Vi vill lyfta fram så många goda exempel och förebilder som möjligt som andra kan inspireras av och ta efter, säger Lars Lööw, kommunikationsdirektör på Samhall.