Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sara Hector lämnade OS i tårar efter tiondeplatsen: "Jag är besviken"

 
Vinter-OS 2018: Alpint
Visa alla artiklar

Sara Hector slutade tio i storslalomen.
Men efteråt var besvikelsen påtaglig. Tårfylld lämnade hon sitt sista åk för det här mästerskapet.
– Jag har jobbat som sjutton för det här. Jag gick för det men det blev jättemånga missar, säger hon enligt Sportbladet.

Läs också: (+) Anja Pärson imponerad av Sara Hector: "En person som absolut aldrig, aldrig ger upp"

Sexa efter första åket, tia efter det andra. Det blev Sara Hectors facit i storslalom. Medaljchansen rök och det gjorde inte ondare i någon än Sara Hector.

Efteråt var det med tårar i ögonen som hon konstaterade att hon inte nådde ända fram.

– Fan, jag kan inte rå för att jag blir rörd. Det blir så emotionellt, säger hon i intervjuzonen enligt bland andra Sportbladet.

Hon förklarar vad som gick fel.

– Jag är besviken. Jag har jobbat som sjutton för det här. Jag gick för det men det blev jättemånga missar. Det var inte tillräckligt bra och inte tillräckligt rent

Nu åker hon hem, under natten eller morgonen därpå.

Hector hade ett högt uppsatt mål med OS, som hon inte velat avslöja innan och inte nu efter. Men det var att komma bättre än tia.

– Det är okej, man kan få vara ledsen. Det hör till sport. Hade det inte betytt nånting för mig så hade jag inte kunnat hålla på, säger Hector och tackar för sig.

Läs också: OS-slalomen uppskjuten på grund av kraftig vind