Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

SD svarar inte på frågan

I min insändare frågade jag vad Sverigedemokraterna vill i Krokoms kommun. I Jan Englunds replik svarar han inte på frågan. I stället kallar Englund frågan för raljant.

Det får stå för honom, men jag tycker den är relevant. Vad vill SD mer än att skylla alla problem på invandrarna? Det är inte särskilt seriöst.

Utan invandring från andra länder hade dessutom Krokoms kommun haft 151 färre invånare 2014 och en nettobefolkningsminskning på 98 personer. Det innebär 6 miljoner kronor mindre i kommunens budget, och nedskärningar.

Vad är SD:s seriösa alternativ för att upprätthålla kvaliteten inom vård skola och omsorg? Nej,just det. Det kom ju inget svar på den frågan.

Englund påstår vidare att Miljöpartiet för "en tynande tillvaro på landsbygden”. Sanningen är tvärtom, MP är på frammarsch. Valet 2010 fick MP sammanlagt 686 kommunfullmäktigemandat. Valet 2014 fick MP ytterligare 46 KF-mandat och har nu 732 mandat sammanlagt i Sveriges kommuner.

Owen Laws (MP)

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel