Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Se SHL-lagens matcher

Sporten satsar på högklassig ishockey under försäsongen med direktsändning av matcher som Leksand–Brynäs och Brynäs–Modo.

Försäsongen för SHL-klubbarna närmar sig och lagen gör sig redo för att testa sin slagkraft inför vintern med försäsongsmatcher.

Det är nu klart att Sporten kommer att direktsända sammanlagt tolv matcher med populära SHL-lag, med start i augusti, där Leksand–Brynäs (2 september) och Brynäs–Modo (5 september) är två av höjdpunkterna.

– Vi vet att det finns ett stort intresse i Jämtland när det gäller Brynäs, Leksand, Modo och Timrå och det känns fantastiskt kul att vi kan erbjuda våra läsare att kunna se de här matcherna, säger Mattias Eriksson, sportchef på MittMedia.

Matcherna ses via op.se eller ltz.se och varje match kommer att kosta 79 kronor för icke-prenumeranter, medan våra prenumeranter betalar endast 59 kronor per match.

Här är alla matcher som vi kommer att sända:

8/8: Leksand–Västerås

14/8: Modo-Skellefteå – i samarbete med Norran

21/8: Leksand-Modo

22/8: Modo-Timrå

26/8: SCA-cupen: Timrå–Modo

28/8: SCA-cupen: Sundsvall–Modo

29/8: SCA-cupen: Sundsvall–Timrå

1/9: Skellefteå–Modo – i samarbete med Norran

2/9: Leksand–Brynäs

4/9: Leksand–Örebro

5/9: Brynäs–Modo

6/9: Leksand–Mora