Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Se toppbandy live på op.se

MittMedia, där ÖP ingår, fortsätter sin satsning på direktsänd idrott.

Vi har köpt rättigheterna till matcher i bandyns elitserie.

- Vi är stolta över att vi kan fortsätta att erbjuda våra läsare livesänd sport av högsta klass, säger MittMedias sportchef Mattias Eriksson.

Under hockeyns försäsong sände MittMedia, där ÖP ingår, tio matcher plus att under SHL-säsongen så kan våra läsare se matcherna med Brynäs, Leksand och Modo genom ett samarbete med C More.

Satsningen på livesänd sport går nu alltså vidare med bandy.

Matcherna Västerås-Bollnäs (onsdag 30 oktober) och Edsbyn-Broberg (6 november) kommer att sändas av MittMedia.

-Vi gör redan en storsatsning på bandyn i Hälsingland, bland annat med ett veckomagasin. Nu tar vi nästa steg och det känns fantastiskt att vi kan erbjuda alla bandyälskare chansen att få se matcherna via våra sajter, säger MittMedias sportchef Mattias Eriksson.

Sändningarna görs i samarbete med StayLive AB, ett svenskt streamingföretag med portal och helhetslösningar för livestreaming, med fokus på sportevenemang.

-Tidigare har bland annat World Cup i bandy visats via vår portal. Det känns nu inspirerande och spännande att, tillsammans med MittMedia, få utveckla vårt koncept ytterligare, säger Pontus Karsbo på StayLive.

Matcherna kommer att kosta 69 kronor.

-Det är viktigt för svensk bandy att fler och fler av våra matcher sänds i tv eller webbtv, så vi är glada över att MittMedia gör den här satsningen, säger Per Selin, marknadschef på Svenska Bandyförbundet.