Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Seegers ställer in höstturné

Efter hans medverkan i tv-programmet ”Jills veranda” är intresset för Doug Seegers stort i Sverige. Nu ställs en planerad turné i in.

Annons

Countryartisten Doug Seegers har, efter sitt gästspel i SVT:s ”Jills veranda”, under sommaren varit på ett segertåg genom Sverige. Med sitt band, bestående av jämtländska musiker, har han spelat för utsålda hus.

Men nu har intresset även vaknat i Seegers hemland USA.

Med anledning av att han släpper sin nya skiva i hemlandet har hans management beslutat att ställa in den planerade höstturnén i Sverige och ta hem Seegers för arbete på hemmaplan. Detta rapporterar Sveriges Television på sin hemsida.

Vissa av arrangörerna som planerat konserter har lyckats tidigarelägga dessa till innan Doug Seegers återvänder till USA. Andra rapporterar att de återköper sålda biljetter. Ingen höstkonsert var dock planerad i länet.