Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sex fylleomhändertagna i Åre

Det var en hel del fylleri i länet på nyårsaftonskvällen och natten, med polisingripanden i Åre och i Östersund.

Poliser i Åre omhändertog sex personer för fylleri, fyra av dem hamnade i fyllecell. I Östersund omhändertogs fyra fyllerister.

Strax före 00.30 togs en full och stökig man omhand på Åre torg. Han fick sova ruset av sig på polisstationen i Åre.

Några minuter efter det tog ordningsvakter hand om en kraftigt berusad ung man på en restaurang i Åre. De överlämnade honom till en polispatrull som ledde ut ynglingen och lämnade över honom till hans föräldrar.

Vid 01.25 hittade en polispatrull en kraftigt berusad person på Årevägen. Även för honom blev det fyllecell i Åre.

Tio minuter senare var det dags för nästa fylleriomhändertagande. En jättefull man kördes från en restaurang i Åre till Järpen, och övernattning på polisstationen där.

Fem minuter senare stötte polisen på en kraftigt berusad man på Åre torg. Han togs om hand av vänner.

Tio minuter efter det var det dags för ännu ett fylleriomhändertagande i Åre, inne i restaurang.

Den berusade personen kördes till Järpen och en väntande fyllecell där.

Vid 21.30-tiden på nyårsaftonen ingrep poliser mot en berusad och aggressiv man i centrala Östersund. Han kördes till polishuset för tillnyktring.

Klockan 21.50 togs ytterligare en arg och ilsken man omhand i centrum av Östersund. Efter tillnyktringen skulle han förhöras om en misshandel tidigare under kvällen.

Vid 00.40-tiden var det dags för ännu ett ingripande mot en full och utåtagerande man. Han togs i Badhusparken och skjutsades till polishuset, för att sova ruset av sig.

En timme senare omhändertogs ännu en man som var så berusad att han inte kunde ta vara på sig själv. Det var utanför en restaurang i centrala Östersund. Även han fick nyktra till i cell i polishuset.