Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Singelolycka utanför Glissjöberg

En singelolycka inträffade längs riksväg 84 någon kilometer öster om Glissjöberg på torsdagseftermiddagen. I bilen färdades två personer, en ung kvinna och ett litet barn, båda klarade sig utan allvarliga skador.

Det var på raksträckan strax utanför Glissjöberg, i riktning mot Sveg, som olyckan inträffade. Vad som fick kvinnan att tappa kontrollen över bilen är oklart.
– Hon kom för långt ut mot kanten och när hon styrde upp sladdade bilen och sedan hamnade hon i diket, berättar ett vittne som mötte olycksbilen.
– Man hinner fundera en hel del på hur man ska agera då man möter en bil som kommer på tvären. Jag tycker inte att det gick särskilt fort och det var ju tur för då klarade de avåkningen bra, säger den mötande bilisten.
Både kvinnan och barnet fördes till Svegs hälsocentral för omplåstring. Enligt räddningspersonalen så hade kvinnan skadat ett knä men i övrigt verkade båda oskadda. I bilen följde även en hund som också klarat sig utan skador.