Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sista anmälan till Musik Direkt

På fredag är sista anmälningsdagen för Musik Direkt. Tävlingen är öppen för alla musikintresserade mellan 13-19 år. Alla genrer och konstellationer är välkomna.

Länets delfinaler går av stapeln på Storsjöteatern 21-22 februari och 14-15 mars. I slutet av mars, 28-29, är det Andra Chansen och Länsfinal. Alla anmälda inbjuds dessutom till en inspirationsdag veckan innan den första länsfinalen. Under inspirationsdagen arrangeras det workshop med fokus på scenframträdande och scenteknik. Under dagen kommer det även finnas chans att få prata med någon jurymedlemmarna i årets jury. De akter som går vidare från Länsfinalen får åka till Riksfinalen.

Musik Direkt är ett samarbete mellan Jeunesses Musicales Sverige, länsmusikorganisationer och föreningar. I Jämtland är det Estrad Norr som arrangerar i samarbete med Sensus.

Några av de som deltagit i Musik Direkt är Timo Räisänen, Sabaton, Abalone Dots, Laleh, José González, Cardigans, Erik Grönvall och Amanda Jensen.

I skrivande stund är 14 akter anmälda för tävling i länet.